szentkútvülgye

FIGYELEM, ELMARAD!!! 14. Kerékpáros és motoros zarándokat - május 15-16., Szentkút-völgye, Ecséd!

Kedves Barátaink!


Mint az ismeretes a jelenlegi egészségügyi vészhelyzetből fakadóan legmélyebb sajnálatunkra az idei 14. Motoros Búcsú eseménye elmarad!

Több megoldáson is gondolkodtunk az esemény kapcsán, ám mindet elvetettük. Hiszen számunkra, s úgy véljük minden ide érkező motoros vagy érdeklődő vendég számára nagy hangsúllyal bír a személyes találkozás az eseményen. Éppen ezért, a program többi társ szervezőivel egyetértésben inkább elmaradjon a motoros zarándoklat, mint, hogy fél megoldásokkal ide-oda pakolgatjuk a még idei naptárba a dátumot.

Számunkra is igen sajnálatos, de most ezt tartottuk a legjobb döntésnek, mindannyiunk érdekében!

Viszont arra gondoltunk, hogy ha el is marad a Motoros Búcsú programjai idén, de motorosok áldásában részesülhetnek az ünnepi szentmisét követően mindazok, akik ellátogatnak a Szentkút-völgye Boldogasszony kápolnához 2020. augusztus 15-én a Nagyboldogasszonyi Búcsú keretében (Részletek később!). Természetesen ez egy lehetőség, melyet majd a későbbiekben tudjuk pontosítani a további járványügyi helyzet esetleges változásokhoz igazodva!
Bízzunk abban, hogy ha kicsit másképpen is, programok nélkül, de talán a Nagyboldogasszonyi búcsú alkalmával, akik szeretnének motorosok áldásában részesülni, azokkal személyesen találkozhatunk! Addig is mindenkinek jó egészséget, Isten áldjon mindenkit!

Üdvözlettel:
Szentlaposi Szűzanya Kápolna Alapítvány Kuratóriuma sk.