Adománygyüjtés Kárpátaljára

Kedves Motorosok!

Alapítványunk a Motorosok a Motorosokért alapítvány évek óta nagyon jó kapcsolatot ápol a beregszászi Sámuel alapítvánnyal. Amíg a vírushelyzet engedte, minden nyáron szerveztünk segélytúrát és egyben gyermekmotoroztatást a határon túlra, hogy a gyerekeknek egy kis színt vigyünk az életébe. Kárpátalján a gyermekotthonok úgy működnek, hogy családok fogadnak magukhoz 10-12 állami gondozott kisgyereket, hogy valódi családi környezetben tudjanak felnőni. A nevelő családok munkáját az ukrán állam minden hónapban anyagilag támogatja. Kárpátaljai árvák

A jelenlegi helyzetben sajnos bizonytalanná vált a rendszeres havi támogatás az állam részéről. Ezért társaimmal úgy gondoltuk, hogy a MOTAMOT felajánl 1 000 000 forint gyorssegélyt a gyermekek ellátásának biztosítására. Ezt a pénzt Bálint barátunk még a héten eljuttatja Sipos Gézának, a Sámuel alapítvány vezetőjének, hogy próbáljon élelmiszert,gyógyszert, vagy egyéb más fontos használati eszközt venni belőle a családoknak. Ez az anyagi segítség átmeneti megoldásként talán elég ennek a 9 családnak ( közel 100 gyermek ), de hosszabb távon további adományokra is szükség lesz.

Ezért kérünk minden jószándékú embert, vállalkozót, cégvezetőt, magánszemélyt, hogy lehetőségeihez képest támogassa kezdeményezésünket. Várjuk a felajánlásokat a MOTAMOT alapítvány erre a célra elkülönített bankszámlaszámára : Raiffeisen bank- 12051003-00153216-00100009 A közleménybe kérjük írjátok be hogy “Kárpátalja Sámuel alapítvány részére”. A számlára befolyt összegről rendszeresen tájékoztatunk mindenkit, valamint a pénz felhasználásáról is.

“Minden emberen segítsünk, ne nézzük, kicsoda, elég az az egy ok, hogy ember.”
Marcus Tullius Cicero